Ανάκτηση φωτογραφιών από κατεστραμμένη κάρτα SD

Οι φωτογραφίες χάνονται λόγω κατεστραμμένης κάρτας SD; Ξέρετε πώς να ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες από κατεστραμμένη κάρτα SD; Κάντε Δωρεάν λήψη λογισμικού ανάκτησης φωτογραφικών καρτών SD και ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να αποκαταστήσετε τις φωτογραφίες από κατεστραμμένη κάρτα SD άμεσα.

Σχετικά με την ανάκτηση φωτογραφιών από κατεστραμμένη κάρτα SD

Ψάχνετε για λύσεις για την ανάκτηση φωτογραφιών από κατεστραμμένη κάρτα SD; Η κάρτα SD σας δεν μπορεί να ανοίξει και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα αρχεία της κάρτας μνήμης. Εάν συνδέσετε την κάρτα SD στον υπολογιστή, μπορείτε να λάβετε μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να το ανοίξετε στον Windows File Explorer. Το μήνυμα σφάλματος μπορεί να είναι “Πρέπει να διαμορφώσετε το δίσκο στη μονάδα δίσκου πριν να το χρησιμοποιήσετε. Θέλετε να το διαμορφώσετε “” G: \ δεν είναι προσβάσιμο. Το αρχείο ή ο κατάλογος είναι κατεστραμμένο και δυσανάγνωστο “; αν επιλέξετε Ιδιότητες για την κάρτα μνήμης, ενδέχεται να εμφανιστεί το σύστημα αρχείων RAW ή 0 bytes. Η ανάκτηση δεδομένων από κάρτα SD πολλές φορές χρίζει αντιμετώπισης από ειδικούς επαγγελματίες.

Η κάρτα SD είναι πολύ χρήσιμη συσκευή αποθήκευσης, για να παρέχει μεγάλο χώρο για φωτογραφική μηχανή, τηλέφωνο και άλλες συσκευές. Είναι φορητό, μικροσκοπικό και οικονομικό και μπορεί να πλήξει διάφορους τύπους αρχείων, όπως φωτογραφίες, έγγραφα, βίντεο, ηχητικά μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφαρμογές κ.λπ. Η κατεστραμμένη κάρτα SD προκαλεί το πρόβλημα απώλειας δεδομένων. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για την ανάκτηση χαμένων φωτογραφιών και άλλων δεδομένων από κατεστραμμένη κάρτα μνήμης. Σε αυτή τη στάση μπορείτε να βρείτε ένα δωρεάν εργαλείο ανάκτησης δεδομένων SD και ένας λεπτομερής οδηγός σας βοηθά να πάρετε πίσω τις χαμένες φωτογραφίες από την κατεστραμμένη κάρτα μνήμης.

Ελεύθερο Λογισμικό για την ανάκτηση φωτογραφιών από κατεστραμμένη κάρτα SD

Το Eassos Recovery Free είναι ισχυρό και ελεύθερο λογισμικό για ανάκτηση φωτογραφιών και ανάκτηση δεδομένων καρτών SD. Υποστηρίζει την ανάκτηση φωτογραφιών και άλλων αρχείων που χάθηκαν λόγω διαγραφής, μορφοποίησης, αλλοιωμένης κάρτας μνήμης, μονάδας δίσκου RAW, λειμμένων διαμερισμάτων κλπ.

Υποστηρίζει την ανάκτηση όλων των τύπων αρχείων όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, έγγραφα, e-mail και πολλά άλλα από την κάρτα SD.

Διαγραφή αρχείων ανάκτησης: Ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από τον άδειο Recycle Bin καθώς και αφαιρούμενους δίσκους.

Μορφοποιημένη ανάκτηση αρχείων και RAW: Σάρωση μορφοποιημένων, RAW ή κατεστραμμένων συσκευών και ανάκτηση αρχείων με αρχικά ονόματα και μονοπάτια.

Επαναφορά χαμένου διαμερίσματος: Σαρώστε τη συσκευή για χαμένα ή διαγραμμένα διαμερίσματα και αποκαταστήστε τα στον πίνακα διαμερισμάτων.

Η ανάκτηση αρχείων πριν από την ανάκτηση υποστηρίζεται: Εμφανίζει αρχεία και επιτρέπει στους χρήστες να προεπισκόπηση των αρχείων πριν την ανάκτηση. Έτσι, μπορείτε να αξιολογήσετε εκ των προτέρων την ποιότητα της ανάκτησης.

Οδηγός βήμα προς βήμα: Πώς να ανακτήσετε φωτογραφίες από κατεστραμμένη κάρτα SD;

Το Eassos Recovery Free είναι σε θέση να αναζητά και να κάνει προεπισκόπηση των χαμένων φωτογραφιών από κατεστραμμένη κάρτα μνήμης και επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων ως 1GB δωρεάν. Αν χρειαστεί να ανακτήσετε επιπλέον δεδομένα, μπορείτε να την αναβαθμίσετε στην πλήρη έκδοση, η οποία μπορεί να ανακτήσει απεριόριστο αριθμό δεδομένων.

Για να ανακτήσετε διαγραμμένες ή χαμένες φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού αποκατάστασης φωτογραφιών καρτών SD στον υπολογιστή Windows. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να εκτελέσετε την εργασία ανάκτησης. Η διαδικασία ανάκτησης είναι αρκετά εύκολη και δεν απαιτεί πολύπλοκες δεξιότητες πληροφορικής.

Βήμα 1: Συνδέστε την κατεστραμμένη κάρτα SD στον υπολογιστή.

Εάν η κατεστραμμένη κάρτα SD χρησιμοποιείται σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή σε κινητό, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη συσκευή πριν βγάλετε την κάρτα μνήμης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για να το συνδέσετε στη θύρα USB του υπολογιστή.

Βήμα 2: Εκκινήστε το Eassos Recovery Δωρεάν και επιλέξτε τη λειτουργία ανάκτησης.

Για να ανακτήσετε την κατεστραμμένη, κατεστραμμένη, RAW, μη μορφοποιημένη ή απρόσιτη κάρτα SD, μπορείτε να δοκιμάσετε την ανάκτηση αρχείων από το διαμέρισμα.

Βήμα 3: Σάρωση της αλλοιωμένης κάρτας SD για αναζήτηση χαμένων φωτογραφιών.

Επιλέξτε την κάρτα SD όπου πρέπει να ανακτήσετε τα δεδομένα και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. Στη συνέχεια, το Eassos Recovery Free εκτελεί πλήρη σάρωση στην κάρτα μνήμης.

Βήμα 4: Προεπισκόπηση και ανάκτηση φωτογραφιών και άλλων δεδομένων από κάρτα SD.

Μπορείτε να δείτε τα αρχεία που παρατίθενται στο αποτέλεσμα της σάρωσης, τα οποία ταξινομούν τα δεδομένα κάτω από δύο καρτέλες Κατάλογος και Τύποι αρχείων. Επιλέξτε τις επιθυμητές φωτογραφίες και αρχεία και κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση και μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Πρόσθετες συμβουλές για την αποκατάσταση φθαρμένων φωτογραφιών της κάρτας SD

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε την κάρτα SD μόλις αντιληφθείτε ότι είναι κατεστραμμένη και μην προσπαθήσετε να μορφοποιήσετε ή να επιδιορθώσετε την κάρτα μνήμης. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στα χαμένα δεδομένα και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα ανάκτησης.
Μην επαναφέρετε τις χαμένες φωτογραφίες απευθείας στην κάρτα μνήμης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα αρχεία που έχουν ανακτηθεί σε διαφορετική τοποθεσία, όπως σκληρός δίσκος, μονάδα flash USB κ.λπ.

Η ανάκτηση δεδομένων δεν μπορεί να εγγυηθεί ποσοστό επιτυχίας 100%, επειδή το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. Επομένως, είναι σημαντικό να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων.
Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικό και εύχρηστο λογισμικό αποκατάστασης φωτογραφιών ή λογισμικό ανάκτησης καρτών SD. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό με πληρωμή, συνιστάται να δοκιμάσετε και να δοκιμάσετε λογισμικό πριν κάνετε την πληρωμή.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *