Ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο κινητό

Είμαστε περισσότερο κολλημένοι στα τηλέφωνά μας περισσότερο τώρα από ποτέ. Το σύγχρονο τηλέφωνο είναι ένας μικροσκοπικός υπολογιστής με δυνατότητα Internet, ικανό να σας κρατήσει σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας ανεξάρτητα από την απόσταση. Αποθηκεύουμε αυξανόμενα ποσά δεδομένων στα τηλέφωνά τους, από κείμενα και φωνητικά μηνύματα και επαφές σε εικόνες, βίντεο και μουσική. Φυσικά, επειδή είναι τόσο μικρό και τόσο συχνά χρησιμοποιούμενο, τα τηλέφωνα είναι ευάλωτες συσκευές. Μπορούν να πέσουν πάνω σε σκληρή επιφάνεια ή σε πισίνα, λίμνη, τουαλέτα κλπ. Μπορούν να χτυπηθούν πολύ εύκολα. Το νερό μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά. Ή μπορούν απλά κάποια στιγμή να πάψουν να λειτουργούν. Εάν έχετε χάσει αναντικατάστατα δεδομένα στο χαλασμένο κινητό σας, μην χάνετε χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς ανάκτησης δεδομένων της Datarecall International.

Οι ειδικοί ανάκτησης από χαλασμένο κινητό της Datarecall International έχουν την αποκατάσταση στοιχείων και την ιατροδικαστική τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη ποικιλία κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Αν ξαφνικά προκληθεί ζημιά στο τηλέφωνο σας και συνειδητοποιείτε ότι έχετε χάσει σημαντικά δεδομένα που δεν έχετε υποστηρίξει, δεν είναι η ώρα για να πανικοβληθείτε. Τώρα είναι η ώρα να επικοινωνήσετε με την Datarecall Internationalκαι να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.

Πού ζουν τα δεδομένα στο Smartphone σας;

Σε σύγκριση με τους υπολογιστές, οι εσωτερικές λειτουργίες ενός κινητού είναι ένα μυστήριο για τους περισσότερους ανθρώπους. Γενικά, τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας μπορούν να ζήσουν σε δύο μέρη.

Συνδεδεμένο με τη μητρική πλακέτα του smartphone σας, πρόκειται για ένα chip eMMC ή eMCP. Αυτά είναι ένα ειδικό είδος chip μνήμης NAND που είναι ιδανικό για συσκευές όπως τα κινητά. Τα κινητά έχουν επίσης μια κρυφή υποδοχή για μια κάρτα microSD. Δεν βγαίνουν βέβαια όλα τα κινητά με προεγκατεστημένες κάρτες microSD, αλλά είναι κάπως εύκολο να εγκατασταθούν, να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για απλή αποσυναρμολόγηση.

Αναλυτικά στη Datarecall International.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση