Προστασία υπολογιστή δωρεάν με το Windows Defender

Το Windows Defender είναι μια εφαρμογή που προστατεύει τον υπολογιστή σας από τα αναδυόμενα παράθυρα, τις αργές επιδόσεις και τις απειλές ασφάλειας που προκαλούνται από το λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό εντοπίζοντας και εξαλείφοντας αυτές τις απειλές από τον υπολογιστή σας.

Το Windows Defender διαθέτει προστασία σε πραγματικό χρόνο. ένα σύστημα παρακολούθησης που συνιστά ενέργειες κατά του spyware όταν εντοπίζεται. Μειώνει τις διακοπές και σας βοηθά να παραμείνετε παραγωγικοί.

Διαβάστε : NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti Founders Edition Review : Η GP104 έρχεται σε Threes

Πριν από τα Windows 8, το Windows Defender προστατευόταν από το spyware. Περιλάμβανε έναν αριθμό από real-time security agents που παρακολουθούσαν αρκετές κοινές περιοχές Windows για αλλαγές που μπορεί να προκλήθηκαν από το spyware. Περιελάμβανε επίσης την ικανότητα να αφαιρείτε εύκολα το εγκατεστημένο λογισμικό ActiveX. Το Windows Defender παρουσίασε ολοκληρωμένη υποστήριξη για το Microsoft SpyNet που επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν στη Microsoft τι θεωρούν ως spyware και ποιες εφαρμογές και προγράμματα οδήγησης συσκευών επιτρέπουν να εγκατασταθούν στο σύστημά τους. Η προστασία από ιούς προστέθηκε στα Windows 8. Το Windows Defender στα Windows 8 μοιάζει με το Microsoft Security Essentials (MSE) και χρησιμοποιεί τους ίδιους ορισμούς ιών.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Windows Defender περιλαμβάνουν:

1.Ανίχνευση και αφαίρεση κατασκοπευτικού λογισμικού.
2.Βελτιωμένη ασφάλεια περιήγησης στο Διαδίκτυο.
3.Προστασία από τις τελευταίες απειλές.
4.Το Windows Defender υποστηρίζεται από το SpyNet, μια κοινότητα που φέρνει τους χρήστες του Windows Defender μαζί για να εντοπίσουν και να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με το spyware. Αυτή η κοινότητα αναφέρει δυνητικές απειλές που εντοπίστηκαν από τους πράκτορες του συστήματος Windows Defender σε πραγματικό χρόνο στους διακομιστές SpyNet, οι οποίοι με τη σειρά τους καταγράφουν και ενημερώνουν το σύστημα για να σας προστατεύσουν από τις νέες απειλές spyware.

Κατεβάστε το Windows Defender.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση