Δωρεάν αντιμετώπιση Spyware, Adware με το SpywareBlaster

Οι επιθέσεις από Spyware, adware, hijackers του browser και dialers είναι μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες απειλές στο Internet σήμερα. Με την απλή περιήγηση σε μια ιστοσελίδα, θα μπορούσατε να βρείτε τον υπολογιστή σας να έχει δεχθεί και να φιλοξενεί αυτούς τους ανεπιθύμητους φίλους!

Διαβάστε : ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ DATA RECOVERY

Το πιο σημαντικό βήμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ασφαλίσετε το σύστημά σας. Και το SpywareBlaster είναι το πιο ισχυρό διαθέσιμο πρόγραμμα προστασίας.

Αποτρέψτε την εγκατάσταση λογισμικού υποκλοπής spyware, adware, προγράμματα περιήγησης, dialers και άλλου ενδεχομένως ανεπιθύμητου λογισμικού που βασίζεται σε τεχνολογία ActiveX.
Αποκλείστε τα cookie υποκλοπής / εντοπισμού στο Internet Explorer και στο Mozilla / Firefox.
Περιορίστε τις ενέργειες δυνητικά ανεπιθύμητων ιστότοπων στον Internet Explorer.
Το SpywareBlaster μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημά σας χωρίς spyware και με ασφάλεια, χωρίς να παρεμβαίνει στην “καλή πλευρά” του ιστού. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, το SpywareBlaster δεν χρειάζεται να παραμείνει ενεργό στο παρασκήνιο.

Κατεβάστε δωρεάν το πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση