Δωρεάν βασική προστασία του υπολογιστή με το Avira Free Antivirus

Αποκτήστε δωρεάν προστασία από ιούς από το Avira Free Antivirus, που εκτελείται σιωπηλά στο παρασκήνιο για να εξασφαλίσει τα δεδομένα σας, να προστατεύσει το απόρρητό σας και να διατηρήσει τον υπολογιστή καθαρό από malware, adware κτλ.

Είναι αρκετά απλό στη χρήση – απλά κατεβάστε το και προχωρήστε σε εγκατάσταση. Καθίστε και χαλαρώστε … είστε προστατευμένοι για ζωή! Είναι γρήγορο και ελαφρύ, οπότε δεν επιβραδύνει την εμπειρία περιήγησής σας.

Παρέχει γρήγορη και ομαλή σάρωση συστήματος με ένα κλικ. Με κορυφαίες κριτικές, το Avira Free Antivirus προσφέρει τα παρακάτω :

1.Προστασία σε πραγματικό χρόνο από 10 εκατομμύρια αναδυόμενες απειλές καθημερινά.
2.Αποκλείει δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές (PUA), ιούς, worms, trojans, ransomware, spyware, adware και rootkits.
3.Προστατεύει από επιβλαβείς ιστότοπους, αποκλείει τους browser trackers για καλύτερη προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και έχει ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών για την εύρεση προσφορών από αξιόπιστους ιστότοπους όταν ψωνίζετε ηλεκτρονικά (όλα περιλαμβάνονται στην επέκταση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο).

Το Avira έχει έδρα την Γερμανία η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά την σημασία της ασφάλειας. Το Avira Free Antivirus μοιράζεται την ίδια βασική τεχνολογία με το Avira Antivirus Pro, με τίτλο «Product of the Year» από την AV-Comparatives. Άλλες ανεξάρτητες αξιολογήσεις προστασίας από ιούς τοποθετούν το Avira Free Antivirus μεταξύ των κορυφαίων διαθέσιμων λογισμικών εντοπισμού ιών – πράγμα που σημαίνει ότι η αναζήτησή σας για το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς έχει λήξει!

Το Avira Antivirus Pro έχει την ασφάλεια και την απλότητα να επαναπροσδιορίζεται.

Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από online απειλές, χωρίς ταλαιπωρία. Από κακόβουλο λογισμικό και Trojans και την κλοπή ταυτότητας, το Avira Antivirus Pro σας δίνει την προστασία που χρειάζεστε για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε.  Τα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι ωραίο, αλλά antivirus είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα. Αυτό που αρέσει πραγματικά στο Avira είναι το γεγονός ότι λειτουργεί εντελώς αθόρυβα χωρίς να σας ενοχλεί με όλα τα είδη των μηνυμάτων ή κάτι παρόμοιο. Η κορυφή του,είναι ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ στους πόρους του συστήματος σας.

Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή, μπήτε στη διαχειριση εργασιών και θα μήνετε έκπληκτοι όταν δείτε ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην χρήση της CPU και στα πεδία μνήμης. Να είστε βέβαιοι ότι θα είστε προστατευμένοι με μερικές από τις πιο διαθέσιμες τεχνολογίες αιχμής για antivirus. Το Avira Antivirus Pro είναι χτισμένο πάνω σε μερικές από τις πιο ισχυρές τεχνολογίες ασφάλειας στον κόσμο. Συνδυάζοντας προηγμένη heuristics με τη δύναμη του cloud computing, θα βεβαιωθείτε ότι έχετε δυνατή και ισχυρότερη προστασία.

Αλλά για να μην λέμε πολλά πάρτε την τεχνολογία προστασίας από ιούς του Avira που εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες που κερδίζει σταθερά τον έπαινο των ανεξάρτητων πλατφορμών αναθεώρησης.

Antivirus Scanner:

  • Πλήρη προστασία από κακόβουλο λογισμικό.
  • Προστασία cloud σε πραγματικό χρόνο:
  • Σας προστατεύει από τις αναδυόμενες απειλές.

Μπλοκ PUA:

  • Μπλοκ σε κρυφές εφαρμογές που ομαδοποιούνται με νόμιμο λογισμικό.
  • Προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  • Σαρώνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κακόβουλο λογισμικό.

Προστασία του δικτύου:

  • Σαρώνει τα αρχεία στο κοινόχρηστο δίκτυό σας.
  • Προηγμένη προστασία Web:
  • Ασφαλής surf, shop, stream, download και σε απευθείας σύνδεση με την τράπεζα.

Λειτουργία παιχνιδιού:

  • Αναστέλλει περιττές ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια σε παιχνίδια και ταινίες.

Browser Tracking Blocker:

  • Αποτρέπει τα δίκτυα διαφημίσεων από την παρακολούθηση τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Ασφαλής περιήγηση:

  • Μπλοκάρει επιβλαβείς ιστοσελίδες πριν τις φορτώσει.

Η τεχνολογία AI προστασίας Cloud AI σας προσφέρει όχι μόνο έναν ανιχνευτή κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο και έναν ανιχνευτή ιών, αλλά και ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, το οποίο αναλύει άγνωστα αρχεία στο cloud – ανώνυμα – από εκατομμύρια χρήστες, για να σας προστατεύσει από τις απειλές που προκύπτουν σε πραγματικό χρόνο.

Κατεβάστε το δωρεάν Antivirus.

datarecall.gr

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση