Ruler

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων και οι γραφίστες πρέπει συχνά να πραγματοποιούν μετρήσεις στις οθόνες υπολογιστών τους, αλλά ένα ruler δεν παρέχεται πάντα από εφαρμογές που ενδεχομένως χρησιμοποιούν.

Το ruler είναι ένα απλό εργαλείο που σας επιτρέπει να μετρήσετε τον αριθμό των εικονοστοιχείων σε διάφορες περιοχές στην επιφάνεια εργασίας σας. Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί με διάφορους τρόπους και είναι ακόμη δυνατή η χρήση πολλαπλών ruler ταυτόχρονα.

Σχετικά απλό pixel ruler που έρχεται με μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά

Πρώτα από όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εφαρμογή είναι μια διακλάδωση ενός αρχικού έργου από τον Jeff Key, αλλά με μερικές προσθήκες που το καθιστούν πολύ πιο χρήσιμο.

Για παράδειγμα, είναι δυνατό να έχετε δύο ή περισσότερους κανόνες στην επιφάνεια εργασίας σας ταυτόχρονα, με διαφορετικές διαστάσεις και ιδιότητες.

Επιπλέον, μπορείτε να κλειδώσετε το ruler για να αποφύγετε την τυχαία αλλαγή του μεγέθους και έχετε επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε τις ακριβείς διαστάσεις του μέσω ενός πλαισίου διαλόγου.

Ελαφρύ εργαλείο που έχει πολλές χρήσεις

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα πριν εκτελέσετε το Ruler, καθώς έρχεται μόνο με ένα και μόνο εκτελέσιμο αρχείο που μπορεί να εκτελεστεί από οποιαδήποτε θέση.

Η αδιαφάνεια του ruler μπορεί να προσαρμοστεί και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να παραμείνει πάνω από όλα τα άλλα παράθυρα. Εάν χρειάζεστε έναν κατακόρυφο χάρακα, μπορείτε να το περιστρέψετε με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

Δεν υπάρχουν εναλλακτικά χρώματα για τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και μπορείτε να μετρήσετε μόνο αντικείμενα σε εικονοστοιχεία, καθώς δεν υποστηρίζονται άλλες μονάδες.

Χρήσιμο Pixel Ruler για web designers και γραφίστες

Συνολικά, το ruler είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε χρήστη που χρειάζεται να μετρήσει τις διαστάσεις των διαφόρων αντικειμένων στην επιφάνεια εργασίας του. Μπορεί να αναπτυχθεί άμεσα, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλαπλούς χάρακες ταυτόχρονα και προσφέρει μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες για να διευκολύνετε την εργασία σας.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση