Κρυπτογράφηση CD DVD με το UkeySoft

Σε μια εποχή όπου η ανταλλαγή πληροφοριών είναι κάτι που κάνουμε σε καθημερινή βάση, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα δεδομένα που δεν θέλουμε να δουν άλλοι, ή τουλάχιστον όχι μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Το απόρρητο γίνεται όλο και περισσότερο μεγάλο θέμα, καθώς υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος μεταξύ των νέων μεθόδων κρυπτογράφησης και των εργαλείων αποκρυπτογράφησης που ακολουθούν αρκετά σύντομα.

Ένα παράδειγμα της διασφάλισης δεδομένων είναι η χρήση προγραμμάτων όπως το UkeySoft CD DVD Encryption, ένα εργαλείο κρυπτογράφησης δεδομένων που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το περιεχόμενο των CD και DVD σας από ανεπιθύμητα μάτια.

Ένας disk burner με μερικά επιπλέον βήματα

Όταν ανοίξετε το UkeySoft CD DVD Encryption, πιθανότατα πιστεύετε ότι έχετε ανοίξει το λανθασμένο πρόγραμμα αφού το 90% περίπου του φαίνεται και αισθάνεται σαν το εργαλείο εγγραφής γενικού δίσκου που θα βρείτε στο διαδίκτυο.

Βεβαίως, το UkeySoft CD DVD Encryption δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα disk burner όπου μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κρυπτογραφήσετε δεδομένα, αυτό είναι όλο.

CD, DVD και εικονικούς δίσκους

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο disk burner με κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, είναι ιδανικό για την εγγραφή CD, DVD και ακόμη και εικονικών δίσκων τοποθετημένων σε εικονικές μονάδες δίσκου. Ένα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι μεταξύ όλων των διαθέσιμων μορφών εικονικών δίσκων, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χειριστεί μόνο τις εικόνες ISO μέχρι στιγμής.

Ακόμη περισσότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να αντιγράψετε ήδη υπάρχοντες δίσκους και απλώς να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας σε αυτό και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν μειωμένο κόστος σε ό, τι αφορά τους πόρους του συστήματος.

Προστατέψτε εύκολα όλους τους δίσκους σας

Εάν σκέφτεστε να κρυπτογραφήσετε τα περιεχόμενα ενός δίσκου, τότε είναι προφανές ότι τουλάχιστον ξέρετε πώς να κάψετε ένα δίσκο και αυτό είναι μόνο η απαιτούμενη ικανότητα εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά την κρυπτογράφηση CD DVD του UkeySoft.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση