Χαλασμένος σκληρός δίσκος – Ο εξωτερικός δίσκος δεν λειτουργεί

Πολλές φορές ακούμε τις φράσεις ο εξωτερικός δίσκος δεν λειτουργεί, δεν αναγνωρίζεται ο εξωτερικός σκληρός δίσκος, ο εξωτερικός σκληρός δίσκος δεν εμφανίζεται, πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο, ο υπολογιστής δεν βλέπει τον εξωτερικό δίσκο και πάρα πολλές άλλες. Αν έχετε τα παραπάνω ερωτήματα τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Στη πλειονότητα των περιπτώσεων η ανάκτηση δεδομένων από σκληρό εξωτερικό δίσκο δεν είναι μια απλή υπόθεση και χρίζει επαγγελματικής διάγνωσης. Η ανάκτηση αρχείων από εξωτερικό δίσκο είναι εφικτή αλλά πρέπει να ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία από επαγγελματίες ώστε να μην χάσετε τελείως τα δεδομένα σας.

Από την στιγμή που ο εξωτερικός σκληρός δίσκος σταματάει να εμφανίζεται στον υπολογιστή ή παρουσιάζει δυσλειτουργία, κάθε κίνηση που κάνετε εν αγνοία σας, θέτει σε κίνδυνο τα δεδομένα σας. Η Data Recall πραγματοποιεί με απόλυτη ασφάλεια Ανάκτηση Raid δισκων και Ανάκτηση SSD δισκων.

Εάν κατά λάθος διαγράψετε ένα αρχείο ή χάσετε όλα τα αρχεία σας εξαιτίας χαλασμένου δίσκου ή ιού του συστήματος, ένα λογισμικό αποκατάστασης σκληρού δίσκου ενδέχεται να ανακτήσει κάποια από τα αρχεία του σκληρού σας δίσκου «καθαρίζοντας τη μονάδα, εντοπίζοντας τα ανακτήσιμα δεδομένα αλλά όχι πάντα και συνήθως χωρίς επιτυχία όταν μιλάμε για σοβαρή βλάβη..Έχουμε αναλάβει πολλές περιπτώσεις χαλασμένων σκληρών δίσκων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα, Αθήνα κτλ.

Έχουμε πραγματοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα ανάκτηση αρχείων από σκληρό δίσκο στη Θεσσαλονίκη, όπου καταφέραμε να διασώσουμε όλα τα δεδομένα του πελάτη.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Η πρόταση μας είναι να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων όπως η Data Recall. Η εταιρεία που θα επιλέξετε θα πρέπει να συνεργάζεται με επαγγελματίες τεχνικούς και να διαθέτει ειδικά εργαλεία, τα οποία θα εξετάζουν τον σκληρό σας δίσκο σε καθαρά δωμάτια ή σε συνθήκες χωρίς σκόνη, με την σωστή ακολουθία των προτύπων της βιομηχανίας και να έχουν πιστοποιήσεις καθώς και εξαιρετικές συστάσεις. Σε τελική ανάλυση, θα τους εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η Data Recall σας προσφέρει τον συνδυασμό όλων των παραπάνω στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με ασφάλεια και εχεμύθεια καθ’ολη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Δείτε αναλυτικά στον τιμοκατάλογο μας την γενική προσέγγιση ανάκτησης αρχείων ανάλογα με την δυσκολία και το είδος.

datarecall.gr

datarecall.gr

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση