Δωρεάν Antimalware CWShredder 2.19 για αντιμετώπιση Malware CoolWebSearch

Το Trend Micro CWShredder είναι το κορυφαίο εργαλείο για να βρείτε και να αφαιρέσετε τα ίχνη του CoolWebSearch – το όνομα για ένα ευρύ φάσμα ύπουλων ιών που εισβάλουν  στον υπολογιστή σας.

cwshredder coolwebsearchΤο CWShredder καταργεί αυτούς τους ιούς των προγραμμάτων περιήγησης. Το CoolWebSearch εγκαθιστά δεκάδες σελιδοδείκτες – ως επί το πλείστον σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου – στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλάζει την αρχική σας σελίδα χωρίς να ρωτάει και συνεχώς την αλλάζει αν προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Επιπλέον, επιβραδύνει σημαντικά την απόδοση του υπολογιστή σας και εισάγει τροποποιήσεις που αναγκάζουν τα Microsoft Windows να παγώσουν, να κολλήσουν ή να επανεκκινήσουν ανά διαστήματα.

Παρόλο που δεν είναι μια πλήρη εφαρμογή anti-adware, αυτό το πρόγραμμα χειρίζεται τη δουλειά του με το aplomb. Όπως μπορεί να μαντέψετε από το όνομά του, ο κύριος σκοπός του CWShredder είναι να καθαρίσει τον υπολογιστή σας από το malware γνωστό ως CoolWebSearch. Η ελάχιστη διεπαφή αντικατοπτρίζει τη στενή εστίαση της εφαρμογής, με μόνο μερικά κουμπιά για τη σάρωση του μηχανήματός σας και την επιδιόρθωση προβλημάτων. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι με το σχεδόν ανύπαρκτο σετ χαρακτηριστικών, πρέπει να επικροτήσουμε την απόδοση, καθώς το πρόγραμμα βρήκε και διαγράψε όλα τα υπολείμματα του CoolWebSearch που τοποθετήσαμε σε μια δοκιμαστική μηχανή σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Το CWShredder προφανώς δεν θα χρησιμεύσει ως κύρια λύση για adware, αλλά όλοι οι κανονικοί surfers και οι downloaders του Διαδικτύου θα πρέπει να το διατηρούν σε ετοιμότητα. Επίσης, εάν το μηχάνημά σας είναι ήδη μολυσμένο με αυτό το κομμάτι adware, προτείνουμε να κάνετε λήψη αυτής της δωρεάν εφαρμογής.

Κατεβάστε το πρόγραμμα δωρεάν.

techtutorialsgr.com

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση