Ολοκληρωτική απεγκατάσταση αρχείων δωρεάν με το Geek Uninstaller

Το GeekUninstaller είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό λογισμικό απεγκατάστασης αρχείων. Περιλαμβάνει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες όπως: Force Removal για επίμονες εφαρμογές, δυνατότητα γρήγορης μετάβασης στην καταχώρηση μητρώου ή ιστότοπου, προβολή του φακέλου εγκατάστασης της εφαρμογής και δυνατότητα αυτόματης εκκίνησης του Google.

Το GeekUninstaller δεν απαιτεί εγκατάσταση και εκτελείται σε εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows XP / Vista / 7/8 και 10. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή που απεγκαθιστά διάφορα είδη λογισμικού και είναι σε θέση να εντοπίσει τα κομμάτια που απομένουν στο μητρώο από εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί στο παρελθόν.

Αν πραγματοποιείτε εγκατάσταση και απεγκατάσταση σε πολλές εφαρμογές, το μητρώο και το σύστημα αρχείων ενδέχεται να είναι γεμάτα με αρχεία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που έχουν απομείνει από μη εγκατεστημένα κομμάτια λογισμικού. Το GeekUninstaller είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα απεγκατάστασης που δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα τέλειο φορητό εργαλείο συντήρησης.

Γενικά, το GeekUninstaller είναι ένα ελαφρύ προϊόν, το οποίο είναι ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να απεγκαταστήσει ανεπιθύμητες εφαρμογές με ευκολία. Έχει απλό interface και αποδίδει καλά τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στις επιδόσεις.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και κατεβάστε το πρόγραμμα Geek Uninstaller.

anaktisiarxeion.com

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση