Avast Free Antivirus – Δωρεάν ποιοτική προστασία από ιούς

Το Avast Free Antivirus είναι ένα αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα προστασίας από ιούς διαθέσιμα, χάρη στην αξιόπιστη και αξιόπιστη μάρκα που δημιούργησε η Avast. Τα βασικά χαρακτηριστικά που συνεχίζουν να κάνουν το Avast Free Antivirus τόσο δημοφιλές είναι οι εύκολες διεπαφές χρήστη, οι βελτιστοποιημένες επιλογές σάρωσης και η συνεχώς ενημερωμένη βάση δεδομένων για ορισμούς ιών.

Απλό, βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη

Η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει ένα πολύ απλούστερο και πιο γρήγορο UI από τις προηγούμενες εκδόσεις. Βασικά χαρακτηριστικά μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν στην πλαϊνή μπάρα και η αρχική σελίδα είναι πλέον προσαρμόσιμη έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Η συνολική εμφάνιση είναι ξεκάθαρη, με κουμπιά με έντονη ετικέτα και θέση.

Διαβάστε : Δωρεάν βασική προστασία του υπολογιστή με το Avira Free Antivirus

Πλήρης προστασία

Η Avast ενημερώνει συνεχώς τη βάση δεδομένων για ορισμούς ιών, που σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας θα προστατεύεται από τα πιο πρόσφατα προγράμματα spyware, ιούς και δυνητικά επικίνδυνους ιστότοπους. Η μεγάλη και δραστήρια κοινότητα της Avast ειδοποιεί γρήγορα την ομάδα ανάπτυξης για νέες απειλές ασφάλειας, οι οποίες αντιμετωπίζονται γρήγορα και προστίθενται στη σημαντική βάση δεδομένων της Avast. Το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης βελτιώνει περαιτέρω την ασφάλεια του υπολογιστή με λειτουργίες όπως social tracking blockin.

Ταχύτητα

Το Avast Free Antivirus έρχεται με μια σειρά από τυπικές επιλογές σάρωσης, με βάση το βάθος και την ταχύτητα. Η γρήγορη σάρωση θα είναι αρκετή στις περισσότερες περιπτώσεις – στοχεύοντας αφαιρούμενα μέσα και τα αρχεία που επιλέγετε, εντοπίζοντας απειλές ασφαλείας σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μια εκκίνηση σάρωσης θα ξεκινήσει αυτόματα κατά την εκκίνηση και είναι ένας χρήσιμος, τακτικός έλεγχος ασφάλειας. Η βελτιστοποιημένη μηχανή σάρωσης στην τελευταία έκδοση σημαίνει ότι η σάρωση του περιεχομένου κειμένου είναι σημαντικά ταχύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις. Η σάρωση των αρχείων EXE είναι επίσης ταχύτερη. Η βελτιωμένη χρήση της μνήμης σημαίνει ότι το Avast Free Antivirus θα πρέπει να προκαλεί λιγότερη πίεση στο σύστημά σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με άλλες εργασίες πιο γρήγορα.

Περίληψη

Το Avast Free Antivirus είναι σίγουρα ένας από τα καλύτερα δωρεάν antivirus στην αγορά. Είναι σχετικά ελαφρύ και αποδοτικό, παρέχοντας παράλληλα πλήρη προστασία ασφαλείας. Η προσθήκη του προγράμματος περιήγησης μπορεί να επιβραδύνει την ταχύτητα περιήγησης και η σάρωση μπορεί να μην είναι τόσο λεπτομερής όσο ορισμένες επιλογές προστασίας από ιούς. Αλλά η απλή, αποτελεσματική UI και ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας καθιστούν το Avast Free Antivirus μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν δωρεάν ασφάλεια υπολογιστών.

Κατεβάστε δωρεάν το Avast free Antivirus.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση